STORE POLICY

Szolgáltatás feltételei

SZOLGÁLTATÁS FELTÉTELEI

1. Hatály

A következő feltételek az online boltunkon keresztül történő minden megrendelésre vonatkoznak.

2. Szerződő partner, szerződés megkötése

A vételi szerződést az AR Fitness Shop-nal kötik.

Azáltal, hogy a termékeket az online boltba helyezi, kötelező érvényű ajánlatot teszünk a termékekre vonatkozó szerződés megkötésére. Termékeinket kezdetben kötelezettség nélkül beviheti a kosárba, és bármikor kijavíthatja bejegyzéseit, mielőtt elrendelné a kötelező érvényű megrendelést, a megrendelés során megadott és magyarázott javítóeszközök felhasználásával. A szerződést a megrendelés gombra kattintással kötik meg, hogy elfogadják a kosárban található árukra vonatkozó ajánlatot. Közvetlenül a megrendelés benyújtása után újabb visszaigazolást kap e-mailben.

Előzetesen kötelező érvényű szerződést lehet kötni az alábbiak szerint:

• Ha a hitelkártya-fizetést választotta, akkor a szerződést abban az időpontban kell megkötni, amikor a hitelkártyát felszámítják.

• Ha a PayPal-t választotta fizetési módnak, akkor a szerződés akkor jön létre, amikor megerősíti a fizetési utasítást a PayPal-nak.

• Ha a SOFORT Überweisung fizetési módot választotta, akkor a szerződést a fizetési megbízásnak a SOFORT GmbH / Klarna felé történő megerősítésének időpontjában kell megkötni.

A szerződés megkötésének nyelve német.

Mentsük el a szerződés szövegét, és e-mailben elküldjük Önnek a megrendelés adatait és feltételeinket. A felhasználási feltételeket bármikor megtekintheti és letöltheti ezen az oldalon. Megnézheti korábbi rendeléseit az ügyfél-bejelentkezéshez.

3. Szállítási feltételek

A megadott termékárakon kívül a szállítási költségeket is felszámítják. A szállítási költségekről többet megtudhat a szállítási információkból.

Szállításon feladjuk. Átvétel a Sportnahrung Shop Eisenstadt épületében nyitvatartási időben is lehetséges. A csomagolóállomásokba nem lehet szállítani. Kínálunk expressz szállítást is Eisenstadt körzetében.

4. Fizetés

A következő fizetési módok érhetők el üzletünkben:

Előre fizetés

Ha az előre fizetési módot választja, a megrendelés visszaigazolásában megadjuk banki adatait, és a kifizetés kézhezvétele után átadjuk az árut.

Hitelkártya

A hitelkártyát a megrendelés teljesítésekor számoljuk fel.

Paypal

A számlaösszeget a PayPal online szolgáltatón keresztül fizeti ki. Elvileg regisztrálnia kell magát, vagy először regisztrálnia kell, legitimálnia kell hozzáférési adataival és meg kell erősítenie nekünk a fizetési utasítást. További információt kap a megrendelési folyamat során.

Azonnali banki átutalás

Kínálunk SOFORT Überweisung-t is. Ezzel azonnal megkapjuk az átutalási jóváírást. Ez felgyorsítja a teljes megrendelési folyamatot. Csak a számlaszámra, a bank kódjára, a PIN-kódra és a TAN-ra van szüksége. A SOFORT GmbH biztonságos fizetési űrlapján keresztül, amely a kereskedők számára nem elérhető, a SOFORT Überweisung automatikusan és valós időben átutalást küld az Ön online bankszámlájára. A vétel összege azonnal és közvetlenül a kereskedő bankszámlájára kerül átutalásra. Ha a SOFORT Überweisung fizetési módot választja, egy előre kitöltött űrlap nyílik meg a rendelési folyamat végén. Ez már tartalmazza a bankszámlánkat. Ezen felül az átutalás összege és a fizetés célja már szerepel az űrlapon. Most ki kell választania az országot, amelyben rendelkezik online bankszámlájával, és be kell írnia a rendezési kódot. Ezután adja meg ugyanazokat az adatokat, mint az online banki regisztrációnál (számlaszám és PIN). A TAN megadásával erősítse meg megrendelését. Közvetlenül miután megkapta a kézhezvételt. Alapvetően minden internetező használhatja a SOFORT átutalást fizetési módszerként, ha van aktiválva online bankszámlája PIN / TAN eljárással. Felhívjuk figyelmét, hogy a SOFORT átutalás néhány banknál még nem érhető el. További információ arról, hogy bankja támogatja-e ezt a szolgáltatást, itt található: https://www.sofort.com/ger-DE/general/fuer-kaeufer/fragen-und-antworten/

Azonnal: Az Ön számláját azonnal megterhelik a megrendelés benyújtása után.

5. A cím megtartása

Az áruk a teljes fizetéséig a mi tulajdonunk.

6. Szállítás károsodása

Ha az árut nyilvánvaló szállítási károkkal szállítják, kérjük, minél hamarabb értesítse az ilyen hibákat a szállítónak, és azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot. A panasz elmulasztása vagy a velünk való kapcsolatfelvétel nem érinti a jogi követeléseit és azok végrehajtását, különösen a jótállási jogokat. Ezek azonban segítenek bennünket abban, hogy a szállítóval vagy a közlekedésbiztosítással szemben saját igényeinket érvényesítsük.

7. Garanciák és garanciák

A hibákért törvényes felelősség vonatkozik. Információk az esetleges további garanciákról és azok pontos feltételeiről a termékkel és az üzlet speciális információs oldalain találhatók.

Ügyfélszolgálat: Kérdésekkel, panaszokkal és panaszokkal kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkban hétköznap, reggel 8-tól 12-ig, a +43 2682/61996 telefonszámon és e-mailben az office@athletics-reiterer.at telefonszámon.

8. Felelősség

Mindig, korlátozás nélkül, felelõsek vagyunk az általunk, jogi képviselõink vagy helyettes képviselõink által okozott károkért:

• élet, végtag vagy egészség sérülése esetén

• szándékos vagy súlyosan gondatlan kötelezettségszegés esetén

• garanciavállalás esetén, amennyiben megállapodtak

• amennyiben a termékfelelősségről szóló törvény hatálya nyitva van

• Olyan lényeges szerződéses kötelezettségek megszegése esetén, amelyek teljesítése elsősorban lehetővé teszi a szerződés megfelelő teljesítését, és amelyek teljesítésére a szerződéses partner rendszeresen támaszkodhat (kardinális kötelezettségek) a mi, jogi képviselőink vagy ügynökeink enyhe gondatlansága miatt, a felelősségösszeg olyan mértékű, amely a szerződés megkötésekor előrelátható volt. Korlátozott kár, amelynek előfordulása általában várható.

Ezenkívül a kártérítési igények kizártak.

Értesítés a felelősségről

A tartalom gondos ellenőrzése ellenére nem vállalunk felelősséget a külső linkek tartalmáért. A hivatkozott oldalak üzemeltetői kizárólag a felelősek a tartalomért.

MAGÁNÉLET

magánélet

Nagyra értékeljük érdeklődését a weboldalunkon. Személyes adatainak védelme nagyon fontos számunkra. Ezért az Ön adatait kizárólag a jogszabályi rendelkezések alapján dolgozzuk fel (GDPR, TKG 2003). Az alábbiakban tájékoztatjuk Önt weboldalunkon az adatfeldolgozás legfontosabb szempontjairól.

Személyes adatok gyűjtése, feldolgozása és felhasználása

Bizonyos személyes adatokat kérünk, hogy biztosítsák az Ön számára azokat a termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyeket szeretne kapni. Például ha vásárol, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, üzeneteket szeretne kapni, fiókot létrehozni, részt venni rendezvényeinken vagy versenyünkön, vagy használja weboldalunkat.

Ez a személyes adat magában foglalja az Ön adatait:

Elérhetőségek, beleértve a nevét, e-mail címét, telefonszámát és számlázási vagy kézbesítési címét;

Bejelentkezés és bejelentkezési adatok, beleértve a felhasználónevet, jelszót és a felhasználó egyedi azonosítását;

Személyes adatok, ideértve a nemét, lakóhelyét, születési idejét és vásárlási előzményeit

Személyes beállítások, beleértve a kívánságlistát, valamint a marketing és a süti beállításait.

A megrendelés során sem rögzítünk semmilyen fizetési adatot, csak azokat a fizetési szolgáltatóinkat tároljuk, akikkel a GDPR-vel összhangban megbízási adatfeldolgozási szerződéseket kötöttünk.

A beszerzési folyamat visszavonása után az általunk tárolt adatok törlődnek. Szerződés megkötése esetén a szerződéses viszonyból származó összes adatot az adómegtartási időszak (7 év) lejártáig tárolják.

Amikor a weboldalunkkal lépünk kapcsolatba, bizonyos adatokat a végkészülék vagy a böngésző automatikusan összegyűjt. Az ezekről a műveletekről további információt a jelen Adatvédelmi Szabályzat alábbi „Cookies and Pixel Tag” szakaszában talál. Ezek az adatok a következőket tartalmazzák:

Sütik, IP-címek, hivatkozási fejlécek, adatok, amelyek felismerik az Ön böngészőjét és annak verzióját, valamint webjelzők és címkék.

A személyes adatok megadása nélkül ellátogathat weboldalunkra. Csak akkor mentünk - még akkor is, ha a látogatásra hírlevél linkeken keresztül kerül sor -, csak személyes hivatkozás nélkül férünk hozzá az adatokhoz, mint például az internetszolgáltató neve, az az oldal, ahonnan meglátogat minket, a kért fájl neve. Ezeket az adatokat csak azért fejlesztettük ki, hogy javítsuk ajánlatunkat, és nem teszünk lehetővé következtetések levonását személyesen rólad.

MIÉRT és HOGYAN használjuk az Ön személyes adatait?

Az Ön személyes adatait a következő módon használjuk:

A lekérdezett oldalak és szolgáltatások funkcióinak biztosítása

Ha Ön weboldalunkat használja, akkor az Ön személyes adatait felhasználjuk a kért termék vagy szolgáltatás biztosításához. Például, ha sporttáplálást vásárol, vagy részt vesz egy rendezvényen vagy promóción, akkor az Ön által megadott elérhetőségi adatokat felhasználjuk, hogy kommunikáljunk veled a vásárlásról, rendezvényről vagy promócióról. Amikor kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal, az Önre vonatkozó információkat, például a fizetési módot és a kézbesítési információkat, vagy a megvásárolt terméket használjuk a problémák megoldására vagy a kérdések megválaszolására.

Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, rendezvényeinkkel és egyéb reklámozási célokkal kapcsolatos információk közlése

Ha elfogadja, marketing kommunikációt és híreket küldünk Önnek a sport táplálkozási termékekkel, szolgáltatásokkal, rendezvényekkel és egyéb promóciókkal kapcsolatban. A hozzájárulását követően bármikor leiratkozhat.

Ha Ön már Sportnahrung ügyfél (például ha megrendelést tett velünk), akkor a megadott elérhetőségeket a törvény által megengedett mértékben (és ha Ön nem ellentmondtak). Más esetekben kérjük az Ön hozzájárulását marketing információk küldéséhez. Az Ön által megadott információkat, valamint más termékekből vagy szolgáltatásokból származó információkat - például a weboldal használatát, az Ön fióktelepeiben tett látogatásait vagy vásárlásait - felhasználhatjuk olyan termékekről és szolgáltatásokról szóló hírek küldésére, amelyek érdeklik Önt, személyre.

Üzleti, termékeink és szolgáltatásaink működtetése, fejlesztése és karbantartása érdekében

Az Ön által megadott személyes adatokat vállalkozásunk működtetésére használjuk. Például vásárláskor ezeket az információkat számviteli, ellenőrzési és egyéb belső funkciókhoz használjuk. Személyes információkat használhatunk arról, hogy hogyan használja termékeinket vagy szolgáltatásainkat, hogy javítsuk felhasználói élményünket, segítsünk nekünk a műszaki és teljesítménybeli problémák azonosításában, valamint webhelyeink kezelésében.

Jogunk, vagyonunk és biztonságunk, vagy mások jogainak, vagyonának és biztonságának védelme

Arra is felhasználhatjuk az Ön személyes adatait, hogy Ön hogyan használja weboldalunkat a csalások, visszaélések, illegális használat, a használati feltételek megsértésének megelőzésére vagy felderítésére, valamint a bírósági végzések, a kormányzati követelmények vagy az alkalmazandó törvények betartására.

Általános kutatási és elemzési célokra

Annak adatait használjuk, hogy a látogatóink hogyan használják weboldalunkat és szolgáltatásainkat, hogy megértsük a fogyasztói magatartást és preferenciákat. Például felhasználhatunk információt arról, hogy a látogatók hogyan keresnek és találnak termékeket, hogy jobban megértsük a termékeink kínálatának üzletünkben történő megszervezésének és bemutatásának legjobb módjait.

Egyéb célok

Az Ön személyes adatait más módon is felhasználhatjuk, és különösen a begyűjtéskor értesítjük Önt, és megszerezzük az Ön hozzájárulását, amennyiben ez szükséges.

Jogi alap

Személyes adatainak feldolgozása érdekében bizonyos jogi alapokra támaszkodunk, amelyek attól függnek, hogy miként lépünk kapcsolatba weboldalunkkal.

Ha webáruházunkban vásárol termékeket, akkor személyes adatainkra van szükségünk ahhoz, hogy teljesítsük az Önnel kötött szerződést. Például a fizetéshez és a kapcsolattartási adatokhoz szükségünk van a megrendelés kézbesítésére. Ezeket a fizetési adatokat azonban nem közvetlenül nálunk tárolják, hanem a fizetési szolgáltatónknál.

Ugyancsak támaszkodunk más jogi alapokra, mint például a társaság jogos érdekeire, hogy teljesítsük a jogi kötelezettségeket vagy megvédjük létfontosságú érdekeinket.

A személyes adatainak KÖZZÉTÉTELE

Sporttáplálás átadása

Az Ön személyes adatait a következő címre továbbítjuk:

Harmadik fél szolgáltatói, akik személyes adatokat dolgoznak fel nekünk, például hitelkártya-fizetések és egyéb fizetési folyamatok feldolgozására, valamint szállításra és kézbesítésre, adataink rögzítésére, kezelésére és karbantartására, e-mailek terjesztésére, kutatások és elemzések, márkák és termékpromóciók elvégzésére egyéb szolgáltatások és funkciók végrehajtása és kezelése. Harmadik fél szolgáltatóinak igénybevételekor olyan megállapodásokat kötünk, amelyek megfelelő műszaki és szervezeti intézkedéseket írnak elő személyes adatainak védelme érdekében.

Más harmadik felek, amennyiben ez szükséges (i) egy kormányzati kérelem, bírósági határozat vagy jogi követelmények teljesítéséhez, (ii) a weboldal illegális használatának vagy a használati feltételek megsértésének megakadályozásához; iii. megvédjük magunkat harmadik felek követeléseivel szemben; és iv. a csalások megelőzésében vagy kivizsgálásában (pl. hamisítás).

Bármely harmadik fél számára, akinek hozzájárult.

Személyes adatokat is átadhatunk rólad, amelyeket Önről tároltunk, amikor a teljes társaságot vagy annak részeit vagy részeit eladjuk vagy átruházjuk (ideértve a szerkezetátalakítást, a spin-off-t, a felszámolást vagy a felszámolást).

Személyes adatainak védelme és kezelése

Titkosítás és biztonság

Számos technikai és szervezeti biztonsági intézkedést alkalmazunk, például titkosítási és hitelesítési eszközöket személyes adataink biztonságának biztosítása érdekében.

Személyes adatainak nemzetközi továbbítása

A webáruházunkkal és fióktelepeinkkel összegyűjtött (vagy feldolgozott) személyes adatokat Németországban és Franciaországban tároljuk. Azon adatátvevők némelyike, akikkel a Sportnahrung megosztja az Ön személyes adatait, lehet, hogy olyan országban található, amely nem az ország, amelyben az adatokat eredetileg gyűjtötték, például az Egyesült Államokban. A kedvezményezetteknek történő átutalás az Európai Bizottság megfelelőségi határozatán alapul, az Egyesült Államok konkrét példájának, például az "adatvédelmi pajzsnak" felhasználásával.

Személyes adatainak tárolása

Személyes adatait mindaddig tárolják, amíg ez a jelen adatvédelmi irányelvben meghatározott célok eléréséhez szükséges (kivéve, ha a törvény előírja hosszabb tárolási időtartamot). Általában ez azt jelenti, hogy személyes adatait mindaddig tároljuk, amíg Ön felhasználói fiókjával rendelkezik. A termékvásárlással kapcsolatos személyes adatok esetében hosszabb ideig megőrizzük azokat a jogi kötelezettségek teljesítése érdekében (például az adó- és adásvételi jog, valamint a garanciavállalás céljából). Öt év tétlenség után az összes profil- és személyes adat visszavonhatatlanul törlődik a platformok között. A Sportnahrung továbbra is látja megrendelési előzményeit, miután profilját törölték. Ez az értékesítésre, az adózásra és a garanciára vonatkozó adatmegőrzésre vonatkozó jogi rendelkezésekkel összhangban történik. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne hozzáférni ehhez az információhoz, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

JOGADOK

Alapvetően joga van információhoz, javításhoz, törléshez, korlátozáshoz, adathordozhatósághoz, visszavonáshoz és kifogáshoz. Ha úgy gondolja, hogy adatainak feldolgozása megsérti az adatvédelmi törvényt, vagy az adatvédelmi követeléseit egyéb módon megsértették, panaszt tehet a felügyeleti hatósághoz. Ausztriában ez az adatvédelmi hatóság.

HÍRLEVÉL

Lehetősége van arra, hogy feliratkozzon hírlevelünkre a weboldalunkon keresztül. Ehhez szükség van az Ön e-mail címére és nyilatkozatára, hogy vállalja, hogy megkapja a hírlevelet.

Dupla bejelentkezés és naplózás

A hírlevelünkre történő regisztrációra úgynevezett dupla bejelentkezési eljárás keretében kerül sor. Ez azt jelenti, hogy a regisztráció után e-mailt kap, amelyben felszólítja a regisztráció megerősítésére. Erre a megerősítésre van szükség ahhoz, hogy senki sem regisztrálhat valaki más e-mail címén. A hírlevélre történő regisztrációt naplózják, hogy a jogi követelményeknek megfelelően be tudják mutatni a regisztráció folyamatát. Ez magában foglalja a regisztráció és a megerősítés időpontjának, valamint az IP-címnek a tárolását.

Hitelesítő adatok

A hírlevélre történő regisztrációhoz elegendő megadni az e-mail címét.

Felmondás / visszavonás

Hírlevelünk kézhezvételét bármikor visszavonhatja, azaz visszavonhatja hozzájárulását.

keksz

Ez a weboldal sütiket használ. A sütik olyan kis szöveges fájlok, amelyeket a weboldalak használnak a felhasználói élmény hatékonyabbá tétele érdekében. Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkcióinak felajánlására és weboldalunk elérésének elemzésére. Ezek lehetővé teszik számunkra, hogy felismerjük böngészőjét, amikor legközelebb meglátogat minket. A weboldal használatával kapcsolatos információkat megosztjuk a közösségi média, a hirdetési és elemző partnerekkel is. Partnereink kombinálhatják ezeket az információkat más adatokkal, amelyeket Ön nekik megadott, vagy amelyeket összegyűjtöttek a szolgáltatások igénybevétele során.

jóváhagyás

Ön elfogadja a sütiket, ha továbbra is használja ezt a weboldalt.

Ha nem akarja, beállíthatja böngészőjét úgy, hogy az tájékoztassa a sütik beállításáról, és ezt csak egyedi esetekben engedélyezi.

Másik lehetőségként anonim vagy inkognitó-böngészőablakban nyithatja meg weboldalunkat. A böngésző bezárása után az összes süti törlődik.

TÁRSADALMI PLUGINOK

Facebook

Webhelyünk a Facebook szociális hálójának beépülő modulját („plugin”) használja; A Facebook-ot a www.facebook.com-on működteti a Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA, és a www.facebook.de-on a Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2 , Írország, működtetett ("Facebook"). A Facebook pluginek és megjelenésük áttekintése itt található: http://developers.facebook.com/docs/plugins. Amikor ellátogat weboldalunkra, az Ön böngészője közvetlen kapcsolatot létesít a Facebook szerverekkel. Ennek eredményeként a Facebook megkapja azokat az információkat, amelyeket az Ön böngészője eljutott webhelyünkre, akkor is, ha nincs felhasználói fiókja a szolgáltatónál, vagy jelenleg nincs bejelentkezve. A naplófájlokat (beleértve az IP-címet) az internetes böngészőből közvetlenül a Facebook szerverre továbbítják, és ott tárolják, ha szükséges. Ez a szerver az EU-n vagy az EGT-n kívül is található (például az USA-ban). A beépülő modulok a Facebook független kiterjesztései, ezért nincs hatással a Facebook által a beépülő modulon keresztül összegyűjtött és mentett adatok körére. Ha nem akarja, hogy a Facebook a weboldalunkon keresztül gyűjtsön adatokat, és ha szükséges, mentse el vagy használja újra, akkor ne használja a beépülő modult. A böngésző kiegészítőinek, úgynevezett szkript-blokkolóknak köszönhetően teljesen megakadályozhatja a plugin betöltését. A gyűjtés céljáról és terjedelméről, valamint az adatok további feldolgozásáról és felhasználásáról a Facebookon, valamint az Ön adatainak védelméhez fűződő jogairól és beállítási lehetőségeiről a Facebook adatvédelmi információi itt találhatók: www.facebook.com/policy.php.

Személyes adatok használata, ha a Klarna van kiválasztva fizetési módként

Ha a Klarna fizetési szolgáltatásként a Klarna számla és a Klarna részletfizetés opciót választotta fizetési lehetőségként, beleegyezett abba, hogy megadja a következő személyes adatokat, például vezeték- és utónév, cím, születési idő, nem, amely a számlavásárlás feldolgozásához, valamint a személyazonosság és a hitel ellenőrzése , E-mail cím, IP cím, telefonszám és a számlán történő vásárlás feldolgozásához szükséges adatok, amelyek a megrendeléssel kapcsolatosak, mint például a cikkek száma, cikkszám, a számla összege és az adók százalékban, és a Klarna részére elküldve. Ezeket az adatokat továbbítják, hogy a Klarna számlát készítsen a vásárlás feldolgozására a szükséges számlafeldolgozással, és elvégezze a személyazonosság és a hitel ellenőrzését. A szövetségi adatvédelmi törvény szerint a Klarna jogos érdekének felel meg a vevő személyes adatainak továbbításában, és ehhez szüksége van arra, hogy információt szerezzen a hitelintézetektől az identitás és a hitel ellenőrzése céljából.

Ausztriában ezek a következő hitelintézetek lehetnek:

Deltavista GmbH, Diefenbachgasse 35 1150 Bécs

Németországban ezek a következő hitelintézetek lehetnek:

Schufa Holding AG, Kormoranweg 5, 65203 Wiesbaden

Bürgel Wirtschaftsinformationen GmbH & Co. KG, Postfach 5001 66, 22701 Hamburg

Creditreform Bremen Seddig KG, Contrescarpe 17, 28203 Bréma

infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstrasse 99, 76532 Baden-Baden

A szerződéses kapcsolat létesítéséről, végrehajtásáról vagy megszüntetéséről szóló döntés részeként a Klarna a cím ellenőrzése mellett információkat gyűjt és felhasznál a vásárló korábbi fizetési magatartásáról, valamint a jövőben ennek a viselkedésnek a valószínűségi értékeire. Klarna ezeket a pontszámokat egy tudományosan elismert matematikai és statisztikai módszer alapján számítja ki. A Klarna a címadatait is felhasználja. Ha ez a számítás azt mutatja, hogy az Ön hitelképessége nincs megadva, a Klarna erről azonnal értesíti.

A személyes adatok felhasználásának visszavonása Klarna-val szemben:

1. A Klarna bármikor visszavonhatja a személyes adatok felhasználására vonatkozó hozzájárulását. Ugyanakkor a Klarna továbbra is jogosult lehet a személyes adatok feldolgozására, felhasználására és továbbítására, amennyiben ez a Klarna szolgálatai általi szerződéses kifizetések feldolgozásához szükséges, törvényi előírások előírják, vagy bíróság vagy hatóság megköveteli.

2. Természetesen bármikor információt szerezhet a Klarna által mentett személyes adatokról. Ezt a jogot a szövetségi adatvédelmi törvény garantálja. Ha vevőként ezt akarja, vagy ha a Klarnát szeretné értesíteni a tárolt adatok változásairól, akkor vegye fel a kapcsolatot a datenschutz@klarna.de e-mail címmel.

A KÖVETKEZŐ KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKBAN JAVASOLT:

Ha bármilyen kérdése van a személyes adatainak gyűjtésével, feldolgozásával vagy felhasználásával, az adatokkal, az adatok helyesbítésével, blokkolásával vagy törlésével, vagy a hozzájárulás visszavonásával kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a következővel:

Atlétikai lovas

Wolfgang Reiter

Mattersburgerstrasse 37A

7000 Eisenstadt

Telefon: 02682/61996

office@athletics-reiterer.at

HÉA-azonosító: ATU 65819607

Értesítés a felelősségről

A tartalom gondos ellenőrzése ellenére nem vállalunk felelősséget a külső linkek tartalmáért. A hivatkozott oldalak üzemeltetői kizárólag a felelősek a tartalomért.

SZÁLLÍTÁS

Lehetőségünk van expressz kézbesítésre egy napon belül az Eisenstadt és az Eisenstadt területén. Ausztria többi részén az Osztrák Postaval szállítunk, ez a forgalmas rendelési időben is változhat.

Küldeményeket küldünk Németországba vagy Magyarországra az Osztrák Posta útján vagy a szomszédos országok partnereitől.

Felvételi szolgáltatás: Azt is kínáljuk, hogy a megrendelést az üzletben összeállítsuk az Ön számára, és csak Önnek kell átvennie.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

- Hitelkártyák
- PAYPAL

- Offline fizetések